RE: Yeni Eklenen Kategoriler - From #4255

Şuanki Zaman: 03-09-2010, 08:59 PM Hoşgeldin Misafir ! (Oturum AçÜye OL)

Etiketler: re: | yeni | eklenen | kategoriler | from | #4255
Konu Kilitli  Konuyu Gönder 

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RE: Yeni Eklenen Kategoriler - From #4255
04-17-2009, 10:04 AM (Bu Mesaj 04-18-2009 01:52 PM Değiştirilmiştir. Değiştiren: Önder.)
RE: Yeni Eklenen Kategoriler
[Resim: mesaj05554563507.gif]
böyle hareketli resim demek

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

bathing beauty Cuma !
Nedir bunlar ya eklenip eklenip duruluyo Fransız kalıyorum.
talk show ! chatty Ok.
İngilizcemi öğrenmeye başladın.
good !
İyi kolay gelsin size
Hani Msn Kullanıyorsun Ya Bu Bilgisayara Kurulup İnternet Üzerinden Chat Yapmaya Yarayan Bir Program İndiriyorsun kuruyorsun Kullanıyorsun Bukadar.

web Üzerinden ise [Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir. Hayiloglu.Net - Forum üyesi olmak için tıklayınız]
giriyorsun burdan da chat yapabiliyorsun.

Büyükler İçin Emzik Kalmadı ..
tşk açıklama için
şuan kullandığım pcde virüs var virüs programındanda bişey anlamıyom çalıştıramıyorum ne yapabilirim
Önde Denetim Masasından Programlara gir ve Oradan Mevcut Antivirüs Programını Kaldır Tamam mı.
Daha Sonra pc kapanıp Açılırsa Bırak Kapansın Açılınca Kırmızı Yerde [Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir. Hayiloglu.Net - Forum üyesi olmak için tıklayınız]
Yazan Yeri Tıkla Kur tarama Yaptır Ok.
vuslat geliyo yaparım müsait olunca yapamazsam danışırım sana
Önder bak söylediğini uyguluyorum bişey olursa sorumlusu sensin
silmeden diğer programı yüklesem ne olurr
Silmeden Diğer Programı Yükleyemezsin Yani İki Antivirüs Programı Aynı Anda Çalışmaz.
Sen şimdi Başlat --- Denetim Masası--- Programlar de Ordan Antivirüs Olanı Kaldır Başka Kaldırma Sakın Bilmediği yapmadan Önce Buırda Yaz Sonra pc Bozdun Deme Big GrinBig GrinBig Grin
Gülmeyin demiştim size hatırlarsanız ama benim söyle bi sorunum varki eskisini silemiyorumm
pc ye bişey olursa vuslat önce beni sonra seni öldürür heralde
Kullandığın Antivirüsün Adı Ne ? Onu De Bana !

Vuslatı bana Bırak Sen Ben hallederim Onu Dert Etme Sen.
Norton Internet Security 2006
Onu Bildin Şimdi

Başlat --- Denetim Masası---Programlar De Orda sistem Programları listelenecek Norton Yazanın Tam Karşında Değiştir/kaldır Butonu VAr onu Tıkla Kaldır De .
tmm o kadarını yapıyommm zaten de ondan sonra
beni kara cahil ettin ya helal olsun sana
Kaldır Diyeceksin O Kendi Kaldırma Sihirbazı İle Kaldıracak Otomatik
olmuyo işte anlatamıyorum heralde bak hata verdi

setup error unable to find setup related files a previous install or uninstall......
Koskoca Forumun En kıdemli Üyesi Denetim Masasından Program Kaldırıp yüklemiyor İse Ya Bizden Bişey Kapmadın Yada Dediğin Gİbi KARA CAHİL Değilsinde Nesin.
ya bi susss hata veriyo diyorumm neden anlamak istemiyon beniii
Yahu Sen Diğerini Kurma Hatası Alıyorsun Norton U Sil İkitane Antivirüs Çalışmaz
Setup bulunamadı Diyor Yani Yükleyeceğin Dosya Diğerini Kaldırdığından Emin ol Diyor Sen pc Balkondan At Ben yollucam Size Böyle Olmucak.
ya diğeride çöktüüü
senden bana fayda yok anlaşıldı sen anca dalganı geççç yarın sana inat halledecem virüs programını ta msn ye kadar virüs girmişşş
Beni Dinlermisin Sen Kafana Göre iş Yapma Bu 1.
2. İse şimdi Pc Kapa Aç bi Dön BAna Dediklerimi Yap.
tmm kapayıp açıcam bi 10 dk beklersin ama
tamam Kapat Aç Bekliyorum Big Grin
geldimmm
Başlat -- Denetim Masasından Program ekle kaldır ı tıkla ve ordan norton yazanı bul ve tam karşısından kaldır de
dedim beklemedeyimmm
Bekle Kaldırıcak O Sonra Kapatıp Açılacak Korkma Bekle
yine aynı hatayı verdi be pc dondu
Hatayı napıyosunda veriyor çok merak ediyorum bi söylermisin bana.
kaldır diyomm sadece bu yaptığımm
[Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir. Hayiloglu.Net - Forum üyesi olmak için tıklayınız]

Bunu indir
kur ve bana dön
Sayın Önder By avasti sildim ve hiçbir sorun yaamadım demekki kara cahil değilmişim. Bütün sorun şu eski yüklü olan virüs programında
tekrar deniyorum
Sen Dediğimi Yükle Üstekini Kur Gerkli Bilgileri Kurunca İsticem Senden Ok.
yine aynı hata Önder
(04-18-2009 12:35 PM)Önder Yazılan: [Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir. Hayiloglu.Net - Forum üyesi olmak için tıklayınız]
[Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir. Hayiloglu.Net - Forum üyesi olmak için tıklayınız]

Bunu indir
kur ve bana dön
İndir yazan yere tıkla ve verdiğim şeyi yükle dediklerimi yapmazsan konuyu kapatırım ve destek alamazsın bidaha dediklerimi yapsana sen bidaha demem verdiğimi indir kur kurdum de tıkla bu adrese kaydet masa üstüne [Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir. Hayiloglu.Net - Forum üyesi olmak için tıklayınız]
(---TIKLA
indirdim Sad
ikikere Tıkla Çalıstır de sonra lisans çıkıcak kabul et nexs tıkla bitir diyene kadar kurulucak
kızma ama bunu çalıştırırken bi program daha olması gerekiyo o bizde yüklü değil
Ne Programı Ne Diyor Onu De Sen Senin Beceriksizliğin Yüzünden Yatamadım
boşver kalsın o zaman git yatt
bekle ıd adresi verim
(04-18-2009 12:57 PM)Maviboncuk Yazılan: [Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir. Hayiloglu.Net - Forum üyesi olmak için tıklayınız]
boşver kalsın o zaman git yatt
bekle ıd adresi verim
Dalgamı Geçiyorsun Benimle Soruma Cvb versene.
tmm hallettim dalga geçen sensin ikide bi bağırıyon ıd noyu burdan mı yazcam herkes görür
joker e özelden yaz id adresini burdan verme sakın
yazdım

php Uzmanı
Tüm Mesajlarını Bul
Etiketler: re: | yeni | eklenen | kategoriler | from | #4255
Konu Kilitli  Konuyu Gönder